Schimmelnagel Centrum beschikt over alle expertise op het gebied van schimmelnagels of zoals vaker gezegd, kalknagels. Hiermee bedoelen we niet alleen de kennis en ervaring, de behandelingen zelf,  maar ook de  mogelijkheid om bijvoorbeeld biopten af te nemen en te onderzoeken. Hiervoor beschikken wij over een eigen laboratorium.

Maar ook beschikken wij over alle apparatuur om bijvoorbeeld nagelmateriaal te verwijderen. Immers het succes van gezonde nagels wordt mede bepaald door het op maat frezen van nagels of het zoveel mogelijk weghalen van besmette nagel. Als laatste is het nabehandeltraject noodzakelijk om zoveel mogelijk (her)besmetting te voorkomen. Het klinkt misschien gek maar wij zien u liever niet meer terug.

Wij gaan dus veel verder dan andere praktijken en nemen hier ook echt te tijd voor die nodig is. Op dit moment bieden wij:

Lasertherapie voor schimmelnagels

PACT® Schimmelnagel Therapie

Wat de beste behandeling is bepaald u samen met de behandelaar. Dit is maatwerk en is afhankelijk van uw eigen situatie. U heeft dus keuze. En dat is wel zo prettig!