Schimmelnagel Centrum beschikt over alle expertise op het gebied van schimmelnagels of zoals vaker gezegd, kalknagels. Hiermee bedoelen we niet alleen de kennis over nagelschimmels, maar ook de ruim 10 jaar opgedane ervaring met de behandelingen zelf en de mogelijkheid om biopten af te nemen en te onderzoeken. Hiervoor beschikken wij over een eigen laboratorium.

Maar ook beschikken wij over alle apparatuur om bijvoorbeeld nagelmateriaal te verwijderen. Immers, het succes van gezonde nagels wordt mede bepaald door het op maat frezen van nagels of in sommige gevallen het zoveel mogelijk weghalen van de besmette nagel. En dat is echt maatwerk!

Als laatste is het na behandeltraject noodzakelijk om zoveel mogelijk (her)besmetting te voorkomen. Het klinkt misschien gek maar wij zien je liever niet meer terug.

Wij gaan dus veel verder dan andere praktijken en nemen hier ook echt de tijd voor die nodig is. Op dit moment bieden wij:

Lasertherapie voor schimmelnagels

PACT® Schimmelnagel Therapie

Diagnostiek

Na behandeltraject

Wat de beste behandeling is bepaal je samen met de behandelaar. Dit is maatwerk en is afhankelijk van je eigen situatie. Je heb dus keuze. En dat is wel zo prettig!